Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi’nde patlama: 4 öğrenci yaralı!

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan prestijli okullardan Yaşar Acar Fen Lisesi’nin laboratuvarında, ders esnasında yapılan deney sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Olayda laboratuvarda bulunan 4 öğrenci yaralanırken, okulda büyük panik yaşandı. İşte son durum.

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan prestijli okullardan Yaşar Acar Fen Lisesi’nin laboratuvarında,

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinden korkutan bir haber geldi. Yaşar Acar Fen Lisesi’nde bugün öğleden sonra gerçekleştirilen bir deney sırasında meydana gelen patlama, okulda büyük hareketliliğe neden oldu.

İşte olay yerinden aktarılan ilk detaylar…

Olay Nasıl Meydana Geldi?

  • Yer: Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Laboratuvarı.

  • Neden: Fen lisesi öğrencilerinin laboratuvar çalışmaları sırasında yaptıkları kimyasal deneyin kontrol dışı kalması sonucu patlamanın gerçekleştiği belirtiliyor.

  • Müdahale: Patlamanın ardından okula çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yaralıların Durumu

İlk belirlemelere göre 4 öğrenci patlamadan etkilenerek yaralandı. Yaralı öğrencilere ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevredeki hastanelere nakledildikleri öğrenildi. Yaralıların sağlık durumuna ilişkin henüz resmi bir rapor yayımlanmadı.

Öyküm Uzunali