Kahramanmaraş’tan gelen son dakika bilgilerine göre, eğitim camiasını sarsan acı bir olay yaşandı. Onikişubat ilçesinde bulunan bir ortaokulda silahlı saldırı meydana geldiği bildirildi.
İşte saat 14:10 itibarıyla bölgeden alınan ilk bilgiler…
Olayın Gelişimi
Edinilen bilgiye göre, saldırı öğle saatlerinde gerçekleşti. Kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, önce okul bahçesinde havaya ateş açtı. Ardından paniğe neden olan şahıs, okul binasının içine yönelerek silahını ateşlemeye devam etti. Silah seslerinin duyulması üzerine Kahramanmaraş 112 Acil Servis hattına çok sayıda ihbar yapıldı. Olay yerine kısa sürede polis özel harekat ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.
Yaralılar Var
Bölgeden gelen ilk haberler, saldırı sonucunda yaralananların olduğunu doğruluyor. Yaralıların durumu ve kimlikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, sağlık ekiplerinin okul içerisindeki müdahalesi sürüyor.
Okulda Büyük Panik
Saldırı sırasında okulda bulunan öğrenciler ve öğretmenler büyük korku yaşadı. Polis ekipleri okulu güvenlik çemberine alırken, velilerin okul önündeki endişeli bekleyişi devam ediyor.
