Usta oyuncu Melek Baykal’ın “Diziyi sevmemiştim” çıkışına, dizinin Ali Kemal’i Ateş Fatih Uçan’dan zehir zemberek bir yanıt geldi.
MELEK BAYKAL: “ÇOK SEVDİĞİM BİR İŞ DEĞİLDİ”
Dizinin “Melahat” karakterine hayat veren Melek Baykal, katıldığı bir söyleşide projeye dair çarpıcı itiraflarda bulundu:
-
İtiraf: “Akasya Durağı benim çok sevdiğim bir iş değildi, açık söyleyeyim.”
-
Ayrılış Süreci: Merhum Türker İnanoğlu’ndan affını isteyerek projeden kısa sürede ayrıldığını belirtti.
-
Yeni Teklif: Yaklaşık 10 gün önce yeni versiyon için teklif aldığını ancak tiyatroya odaklanmak istediği için reddettiğini açıkladı.
ATEŞ FATİH UÇAN’DAN SERT YANIT: “HİKAYE SİZİ SEVMEDİ!”
Dizide “Ali Kemal” karakteriyle hafızalara kazınan Ateş Fatih Uçan, Baykal’ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Uçan, tartışmayı “dublaj” krizine dayandırdı:
“Melek Hanım, neden sevmediğinizi gayet iyi biliyorum. Çünkü hikaye sizi sevmedi. Siz dublaj talep ettiniz, biz ise buna karşı çıktık. Duyguyu dublaj veremez. İyi ki kısa dönem kaldınız.”
TARTIŞMANIN PERDE ARKASI: DUBLAJ KRİZİ
Ateş Fatih Uçan’ın iddialarına göre, Melek Baykal sette kendi sesiyle oynamak yerine seslendirme (dublaj) yapılmasını istemiş, ancak bu talep diğer oyuncular ve teknik ekip tarafından samimiyetsiz bulunduğu için kabul görmemiş. Bu durumun o dönem set içinde huzursuzluğa yol açtığı öne sürülüyor.

