Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Tunç açıkladı: 14 hain gözaltında!

Terör örgütü SDG sempatizanlarının Türk bayrağını hedef alan çirkin saldırısına devletin yanıtı gecikmedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, milli değerlerimize yönelik yapılan bu provokasyona ilişkin yürütülen soruşturmada çok sayıda ismin yakalandığını açıkladı.

Terör örgütü SDG sempatizanlarının Türk bayrağını hedef alan çirkin saldırısına

İşte Bakan Tunç’un açıklamaları ve operasyona dair sıcak gelişmeler:

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ’TAN SERT MESAJ

Bakan Tunç, sosyal medya ve basın aracılığıyla yaptığı açıklamada milli sembollere yönelik saldırıların “kırmızı çizgileri” olduğunu vurguladı. Dün yaşanan hain saldırı girişiminin hemen ardından Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından resen soruşturma başlatıldı.

Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sonucunda provokasyona doğrudan katılan ve organize eden 14 kişi kıskıvrak yakalandı. Bakan Tunç, Türk bayrağının maneviyatını hedef alan bu tür girişimlerin Türk yargısı önünde en ağır şekilde cezalandırılacağını belirtti.

admin