Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Tatlıses’in mirasından men ettiği çocuklarından sert cevap: “Çevresi Tarafından Yönlendiriliyor, Haklarımızdan Vazgeçmeyeceğiz!”

Arabesk müziğin imparatoru İbrahim Tatlıses’in, geçtiğimiz günlerde bazı çocuklarını mirasından men edeceğine dair açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Arabesk müziğin imparatoru İbrahim Tatlıses’in, geçtiğimiz günlerde bazı çocuklarını mirasından

Tatlıses’in hedef aldığı çocuklarından cevap gecikmedi. “Çevresi tarafından yanlış yönlendiriliyor” diyen evlatlar, yasal haklarından vazgeçmeyeceklerini duyurdu.

MİRAS KAVGASININ PERDE ARKASI

Ünlü sanatçının mal varlığı ve vasiyeti üzerine başlayan gerilim, aile içinde derin bir çatlağa yol açtı. İşte krizin ana hatları:

İbrahim Tatlıses, kendisine saygısızlık yapıldığını ve zor günlerinde yanında olunmadığını iddia ederek bazı çocuklarını miras dışı bırakacağını söylemişti. Miras dışı bırakılmak istenen çocuklar, babalarının sağlık durumundan ve yaşından faydalanan bir “yakın çevre” tarafından manipüle edildiğini öne sürüyor.

Çocuklar, babalarına olan saygılarının baki olduğunu ancak hukuk önünde haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirterek rest çekti.

EVLATLARIN ORTAK AÇIKLAMASI

“Babamız şu an sağlıklı karar verebilecek bir ortamda değil, çevresindeki kişiler tarafından bizlere karşı kışkırtılıyor.”

  • Miras Hakkı: “Yasal olarak sahip olduğumuz saklı pay ve miras haklarımızın gasp edilmesine izin vermeyeceğiz.”

  • Vazgeçmiyoruz: “Babamızla olan meselemiz sadece para değil, ancak haksızlığa karşı sessiz kalmayacağız ve haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz.”

  • İletişim Kopukluğu: Aile üyeleri arasındaki iletişimin tamamen koptuğu ve meselenin artık avukatlar aracılığıyla yürütüleceği belirtildi.

Öyküm Uzunali