Başkent kulislerinde yankı uyandıran açıklamalarda, Yavaş’ın CHP’de siyaset yapmaya devam edeceği vurgulandı.
Barış Yarkadaş: “Ekrem İmamoğlu’nun Şahıs Partisine Gitmem Diyor”

Katıldığı televizyon programında Mansur Yavaş’ın yakın kurmaylarıyla yaptığı görüşmelere dayandırdığı kulis bilgilerini paylaşan Barış Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:
“Bunu doğrudan bilgiye dayalı söylüyorum; Özgür Özel hayal kuruyor. Mansur Yavaş Yeni Parti’ye geçmeyecek. Çünkü Mansur Yavaş yakın çevresine, ‘Orası Ekrem İmamoğlu’nun şahıs partisidir, ben oraya gitmem’ diyor. O yüzden Yeni Parti’ye geçmeyecek, CHP’de kalacak ve uzun süre de CHP içerisinde siyaset yapmayı düşünüyor.”
İYİ Parti İddiaları da Yalanlanmıştı

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen “İYİ Parti saflarına katılacağı” yönündeki iddiaları da yaptığı resmi açıklamayla net bir dille yalanlamıştı.
Başkent’teki belediyecilik çalışmalarına ve CHP çatısı altındaki görevine odaklanan Yavaş’ın, parti değiştirme spekülasyonlarına kapıyı tamamen kapattığı belirtildi.
