Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhittin Böcek’in iğrenç ‘işe alım’ vaadi: 17 yaşındaki çocuk, kardeşi, lüks ev, araba ve Rolex…

Antalya’daki fuhuş soruşturmasının 3. dalgasında Antalya ve İstanbul’da 7 şüpheli gözaltına alındı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı iken tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek hakkındaki iddialar bu kadarı da olmaz artık dedirtti…

Antalya’daki fuhuş soruşturmasının 3. dalgasında Antalya ve İstanbul’da 7 şüpheli

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen “fuhuş” soruşturması kapsamında, 11 genç kadının işe alınma vaadiyle tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le birlikte olmaya yönlendirildiği ve bu kişilerden büyük bölümünün daha sonra belediye iştiraklerinde işe alındığı iddia edildi. Soruşturma dosyasında Böcek hakkında ayrıca grup hâlinde cinsel ilişki, iki kız kardeşle ilişki ve yaşı küçük kızlarla birlikte olduğuna ilişkin ağır iddiaların yer aldığı çok sayıda mağdur beyanının yer aldığı öğrenildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturması kapsamında; “Fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek” ile “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlarından 7 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların emniyet ifadeleri ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmeleri bekleniyor.

“Fuhuş” soruşturması kapsamında tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında da bazı iddialar gündeme geldi.

Başsavcılık açıklamasında 11 genç kadının işe alım vaadiyle Böcek’le birlikte olmaya yönlendirildiği ve bu kişilerden büyük bölümünün daha sonra belediye iştiraklerinde işe alındığı iddia edildi. Böcek hakkında ayrıca grup hâlinde cinsel ilişki, iki kız kardeşle ilişki ve yaşı küçük kızlarla birlikte olduğuna ilişkin ağır iddiaların yer aldığı çok sayıda mağdur beyanının yer aldığı öğrenildi.

“Melek hamile kaldı, hayatı değişti” şeklindeki beyan ise Antalya’da patlayan lağımın bir başka boyutunu gösterdi.

“HAMİLE KALDI, HAYATI DEĞİŞTİ” DENİLEN MELEK KİM?

“Hamile kaldı, hayatını yaşadı” denilen ismin ise Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde sevgilisi olduğu öne sürülen Melek Kurukama olduğu belirtiliyor.

Böcek’in Kurukama’yı özel üniversitedeki eğitiminden sonra belediyede memur yaptığı, Audi A4 marka lüks otomobil, ev ve Rolex hediye ettiği ortaya çıktı.

ROLEX SAATE “NİŞAN HEDİYESİ” SAVUNMASI

Melek Kurukama, evinde yapılan aramada el konulan lüks marka saatin yaklaşık 1 yıl önce Muhittin Böcek tarafından ‘nişan hediyesi’ olarak verildiğini belirterek, hiç kullanmadığını söyledi.

Kurukama, Böcek’in tutuklu olduğu dönemde cezaevi görüşlerine gittiğini anlattı.

Emrah Aydos