Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk iddiası sonrası Fenerbahçe’den Galatasaray’a Ali Koç yanıtı

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray’ın eski başkan Ali Koç’un Okan Buruk’u tehdit ettiği yönündeki iddialarına sert bir açıklamayla yanıt vererek söz konusu açıklamayı kabul edilemez bulduğunu duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray’ın eski başkan Ali Koç’un Okan Buruk’u tehdit

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray’ın eski başkan Ali Koç hakkında ortaya attığı iddialara ilişkin resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Sarı lacivertli kulüp, Galatasaray’ın açıklamasını kabul edilemez olarak nitelendirdi.

Fenerbahçe Kulübü’nün açıklamasında, Galatasaray Spor Kulübü’nün bir önceki başkan Ali Koç hakkında yaptığı değerlendirmelerin yapay polemik oluşturma amacı taşıdığı ifade edildi. Açıklamada, Ali Koç’un saha dışı tartışmaların merkezine çekilmesinin doğru bulunmadığı vurgulandı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, son dönemde Türk spor kamuoyunda saha dışı söylemler üzerinden algı oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekildi. Fenerbahçe, odağını yalnızca saha içine, sportif rekabete ve emeğe dayalı mücadeleye yönelttiğini belirtti.

Açıklamada, Türk sporunun gerilimi artıran ve camiaları karşı karşıya getiren açıklamalara değil, sağduyu ve sorumluluğa ihtiyaç duyduğu ifade edildi. Kulüp, rekabetin centilmenlik temelinde sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçe Kulübü, sporun sahada kalması ve Türk sporunun huzur ortamında gelişmesi için üzerine düşen sorumluluğu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla yerine getireceğini açıkladı.

Galatasaray’ın iddiası ne olmuştu

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Koç’un teknik direktör Okan Buruk’u tehdit ettiğini öne sürmüştü. Sarı kırmızılı kulüp, Okan Buruk’a yönelik bu tehdidin Galatasaray Spor Kulübü’ne yapılmış sayılacağını kamuoyuna duyurmuştu.

admin