Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Dört büyükler kadrolarını güçlendirmek adına temaslarına devam ederken, takımdan ayrılacak isimler ve yeni transfer hedefleri spor kamuoyunda geniş yankı uyandırıyor.
İşte 23 Temmuz 2026 Perşembe günü transfer kulislerine damga vuran sıcak gelişmeler ve Cengiz Ünder’in yeni adresi…
İşte Yeni Takımı

Fenerbahçe’de geleceği merak konusu olan milli futbolcu Cengiz Ünder için ayrılık çanları çalıyor.
İtalyan basınında yer alan habere göre, Serie A ekiplerinden Torino, Cengiz Ünder’i kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan kulübünün milli oyuncuyu kiralamak istediği öğrenilirken, Cengiz Ünder’in de İtalya’ya dönmeye son derece sıcak baktığı bildirildi.
Teknik direktör İsmail Kartal’ın da bu kiralama teklifine ve ayrılığa onay verdiği belirtildi. Kulüpler arasındaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi adımların atılması bekleniyor.
Günün Öne Çıkan Diğer Transfer İddiaları
Beşiktaş’ta Joe Willock ve Leo Pereira Sesleri
Newcastle United forması giyen 26 yaşındaki İngiliz orta saha Joe Willock, menajerler tarafından Beşiktaş’a önerildi. Oyuncunun temsilcisi görüşmeler için İstanbul’a gelirken, teknik direktör Vincenzo Italiano’nun onay vermesi halinde Newcastle’a resmi teklif sunulacak.
Sol stoper arayışındaki Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı Leo Pereira ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı. 10 milyon euro talep eden Flamengo ile pazarlıklar sürüyor. Beşiktaş alternatif olarak Brighton forması giyen Igor Julio’yu da listesine ekledi.
Beşiktaş, Racing Santander forması giyen Kolombiyalı orta saha Gustavo Puerta’nın şartlarını sordu. İspanyol ekibinin 20 milyon euro bonservis talep ettiği iddia edildi.
Trabzonspor’da Robbie Ure Girişimi
Felipe Augusto’nun Zenit’e transferi sonrası santrfor arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, İsveç ekibi Sirius’ta forma giyen 22 yaşındaki İskoç golcü Robbie Ure transferinde önemli mesafe katetti.
Galatasaray’a Kim Min-Jae’den Kötü Haber
Galatasaray’ın gündeminde yer alan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae’nin Bayern Münih’ten ayrılmak istemediği ve Alman devinin de oyuncuyu satmaktan vazgeçtiği kaydedildi.

